Aankoopbegeleiding

Je nieuwe huis in Amsterdam
koop je met vertrouwen, kennis én een goed gevoel

De Amsterdamse woningmarkt is een verhaal apart. Ik ben Marthe Beusekamp, en ik ken dat verhaal door en door. Ik help je graag bij de aankoop van de woning waar je met veel plezier zult wonen.

Kopen met vertrouwen
In een oververhitte markt is het lastig om te weten wat de goede keus is voor jou, je financiën, je plannen en wensen. Dan helpt het om iemand naast je te hebben die al haar ervaring en uitgebreide netwerk voor jou inzet. Een aankoopmakelaar die snel werkt en je bijstaat bij elke stap, voor een vaste, heldere prijs. Zo weet je zeker dat het klopt als je je handtekening zet.

Kopen met kennis
Het vraagt een kennersoog om de documentatie van een huis te doorgronden. Ik weet wat de sterke en zwakke punten zijn, met welke historie je rekening kunt houden, en wat je van een woning mag verwachten voor een reële prijs. Met vijftien jaar ervaring als Amsterdamse makelaar ken ik bovendien elke buurt, iedere bouwperiode en de wet- en regelgeving door de jaren heen.

Kopen met een goed gevoel
Bij binnenkomst weet je het vaak al: dit is het. Dat is precies het moment om het papierwerk en uitzoekwerk aan mij over te laten. Zo blijft jouw hoofd vrij voor nieuwe indrukken, en kun je je blik richten op je toekomst. Ik help je met het nemen van een beredeneerd besluit. En je mag erop vertrouwen dat ik je ook waarschuw als ik vind dat je beter een andere keuze kunt maken.